LUCAFFE: KOKYBĖ YRA SVEIKATA
Lucaffè gimė 1996 m. ant Gardos ežero kranto Gian Luca aistros ir išradingumo dėka.
Įmonė sparčiai augo ir toliau plėtėsi 2004 m. persikėlus į naują būstinę Carpenedolo (Breša), per kelis žingsnius nuo kitos įmonės, gaminančios ir platinančios išskirtinius La Piccola prekės ženklo espreso kavos aparatus.
Dviejų kompanijų bendradarbiavimas, panaudojant geriausias amatininkų skrudinimo tradicijas ir espreso kavos aparatų dizainą, paskatino 360 laipsnių eksperimentą „lengvo patiekimo“ espreso pasaulyje, leidžiantį gauti puikios kokybės produktus iš abiejų pusių.
Gera intuicija komunikuojant apie produktą buvo apibūdinti Lucaffé prekės ženklą draugiškumu ir profesionalumu žadinančia aura. Ypatingas dėmesys skiriamas patrauklioms ir funkcionalioms pakuotėms. Didelis specialiai sukurtų prietaisų asortimentas sustiprina itališką gaminio įvaizdį: itališko espreso tradiciją, nes ją Italijoje vartoja italai.
Lucaffè gimė kaip maža amatininkų skrudinimo įmonė ir bėgant metams virto pramonės įmone, kuri nuolat diegiama naujovių ir tyrimų & plėtra, kurią nenuilstamai kuria Gian Luca Venturelli.
GERIAUSIAI KAVA
ITALŲ TRADICIJOS
PASIRINKIMAS
Kavos atranką ir įsigijimą asmeniškai atlieka Gian Luca, kuris kruopščiai degustuoja visus į įmonę atvežamus pavyzdžius ir dažnai keliauja į užsienį aplankyti plantacijų ir gamintojų. Esame vienintelė įmonė Italijoje, turinti du optinius rūšiavimo aparatus – vieną žaliai kavai, kitą – skrudintai kavai, reikalingus pažeistoms ar nesubrendusioms pupelėms pašalinti, kad būtų užtikrintas labiau subalansuotas organoleptinis profilis ir geriau virškinama kava.
TRANSPORTAS
Mes tiesiogiai rūpinamės kiekvienu žaliavos transportavimo į mūsų gamyklas etapu. Naudojame naujoviškus popierinius maišelius, taip išvengdami džiuto gamybai būtino miškų kirtimo.
Popieriniai maišeliai taip pat geriau apsaugo kavą tiek transportavimo, tiek sandėliavimo metu, išsaugodami 30% daugiau kokybės.
MAIŠYMAS
Atskiros kavos rūšys maišomos gerai apgalvotomis proporcijomis.
Mūsų mišiniai yra metų aistringų tyrimų rezultatas ir siūlomi įvairių tipų, kad patenkintų įvairius skonius.
Be mūsų mišinių, taip pat siūlome ypač prestižines vienos kilmės kavas ir specialią kavą, Kolumbiją ir kavą be kofeino (apdovanotas kaip geriausias metų laikas) ir kitą specialų mišinį.
parduodamas 1 kilogramo stiklainiuose.
SKRUDIMAS
Mūsų kavos apdorojimas yra amatininkų praktika: švelnus skrudinimas ore, kuris glosto kavą, išvengiant žalingo mechaninio poveikio.
Taip gauname labai aukštos kokybės ir labai sveiką produktą:
eteriniai aliejai ir aromatai yra apsaugoti, o pupelės yra gerai išsivysčiusios ir kvapnios, turi mažai likutinės drėgmės ir riboto kofeino kiekio.
MALYMAS
Malymas yra subtilus etapas ir labai svarbus galutiniam rezultatui.
Kavą malame geriausiu, ką gali pasiūlyti malūnėlių gamyba.
Dėl tolimesnių ir svarbių pastaraisiais metais sukurtų naujovių,
kavą malame be deguonies ir žemoje temperatūroje, saldžiai ir subtiliai.
PAKUOTĖS
Kad aromatai išliktų ilgą laiką, ypatingai kreipiame dėmesį į savo kavos pakuotes – tiek ankštėse, tiek kapsulėse, tiek kavos pupelių ar maltos kavos.
Iškart po skrudinimo kava iškart uždaroma į stiklainį, kur ji gali bręsti ir pagardinti, neįsisavindama šviesos, deguonies ir drėgmės. Taip ji gali išlaikyti savo antioksidantus, visiškai išsaugoti aromatus ir gėrį bei garantuoti galiojimo laiką. - daug ilgesnis gyvenimas.